CERTIFICERING

Onze vastgoedadviseurs zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), vakgroepen Business en Agrarisch & Landelijk Vastgoed, de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR), ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT), Bedrijfsmatig Vastgoed, Grootzakelijk Vastgoed, Landelijk Vastgoed en Wonen en ingeschreven in het REV-register van TEGoVA Netherlands.

Voor wat betreft de waardering van commercieel vastgoed en residuele grondwaarde taxaties zijn wij aangesloten bij het Taxatie Management Instituut (TMI). TMI zorgt voor een Taxatie Management Systeem voor taxatieprofessionals in de commerciële vastgoedbranche.

Ons kantoor is dankzij haar jarenlange ervaring in de recreatieve sector sinds 2010 TOP Adviseur van de Recron, de Vereniging van Recreatieondernemers Nederland. Vanaf 1 januari 2016 zijn wij tevens aangesloten bij Buitenstate: een samenwerkingsverband tussen geselecteerde NVM makelaars gespecialiseerd in de verkoop van vrijstaande woningen in het buitengebied.

logo-nrvt-2018
NVM
NVR-logo_kl
TMI_logo_liggend_RGB
recron_topadviseur
Buitenstate
rev_logo
Contactformulier website

Heeft u een vraag of verzoek, laat het ons weten.