Let op! Dit betreft een Buitenstate plus object van één van onze collega’s binnen het Buitenstate samenwerkingsverband.

Aan de rand van landgoed De Slangenburg gelegen zeer ruim opgezette WOONBOERDERIJ.

De boerderij is vrij gelegen midden in de landerijen met eigen oprijlaan en heeft een prachtig uitzicht over het fraaie lommerrijke Achterhoekse cultuurlandschap.

De boerderij is in 2002 geheel nieuw opgetrokken, waarbij deels gebruik is gemaakt van oude bouwmaterialen. Hierdoor is een zeer sfeervolle woonboerderij tot stand gekomen met een uitgesproken karakteristieke uitstraling en met zeer veel ruimte en comfort.

De inhoud bedraagt maar liefst 1375 m³ en de woonoppervlakte 370 m². Het woonhuis is gelegen op een eigen erf van 6719 m² met daarop nog enkele oude agrarische schuren, waaronder een kapschuur met enkele paardenboxen, die geschikt te maken zijn voor diverse doeleinden.

De indeling van de woning is als volgt;

Begane grond: voorentree, gang, hal met zijentree en toegang naar wijnkelder, bijkeuken, toilet, living met gebinten (80 m²), studeer/tv-kamer met grenen vloerdelen, ouderslaapkamer met garderobe en badkamer met toilet, douche, ligbad en wastafel. Middels een tussenportaal is er toegang tot de zeer royale woonkeuken (30 m²).
Verdieping: ruime overloop, 3 slaapkamers, tweede badkamer, toilet en grote extra ruimte (60 m²).

De woning is op de begane grond nagenoeg geheel voorzien van vloerverwarming en plavuizen.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 2002.
* Inhoud 1375 m³.
* Woonoppervlakte 370 m².
* Perceelsoppervlakte 6719 m².
* Prachtige vrije ligging.
* Gelegen op slechts enkele minuten van aansluiting op de A18/A12.
* Uitstekend geïsoleerd en lage energiekosten.

Vraagprijs € 770.000,– k.k.

 

Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Rijk taxateurs | adviseurs | rentmeesters B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk wordt vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.