Muidenweg 12, Arnemuiden

Wij bieden u aan: een uniek gelegen voormalig agrarisch object. Uitermate geschikt voor herontwikkeling, ruimte voor ruimte of als woon-/werklocatie. Het object bestaat uit een woonhuis met bedrijfsgebouwen op een ruim perceel van circa 1,2 hectare.

Door de uitstekende ligging, zijn er legio mogelijkheden om uw wensen te realiseren. Het object ligt op loopafstand van watersportparadijs het Veerse Meer. De omgeving verkennen vanuit de lucht? Dat kan op het nabijgelegen Vliegveld Midden Zeeland. De plaatsen Middelburg en Veere, met uitgebreide voorzieningen, bevinden zich op fietsafstand.

Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden!

Woning
De vrijstaande woning met aangebouwde dubbele garage is opgetrokken uit steen. De woning heeft een inhoud van circa 500 m³, de garage heeft een oppervlakte van circa 35 m².

Indeling: hal/entree, toilet, slaapkamer met badkamer, woonkamer, keuken en bijkeuken. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een kantoorruimte en een badkamer.

Bedrijfsgebouwen
Loods 1 heeft een oppervlakte van circa 1.000 m² en dateert uit 1983. De loods is opgebouwd uit een staalconstructie met stalen profielplaat. Het dak is afgedekt met asbesthoudende golfplaten.

Loods 2 heeft een oppervlakte van circa 600 m² en dateert uit 2007. Deze loods is opgebouwd uit een staalconstructie met gevels en een dak van stalen profielplaat en sandwichpanelen. Deze loods is in gebruik als aardappelbewaring.

Bestemming en mogelijkheden
Het object is gelegen in het vigerende bestemmingsplan “Buitengebied” van de gemeente Middelburg. Hierin heeft het object een agrarische bestemming. Conform het bestemmingsplan is er de mogelijkheid voor de realisatie van een minicamping. Ook zijn er uitgebreide mogelijkheden op basis van Nieuw Economische Dragers, denk hierbij aan (dag)recreatieve voorzieningen, caravan/botenstalling, aan huis gebonden beroepen etc.

 

Overdracht


Vraagprijs € 850.000,– k.k.
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg

Bouw


Soort woonhuis Eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwvorm Bestaande bouw
Bouwjaar 1983

Oppervlakten en inhoud


Gebruikersoppervlakten
–          Wonen (= woonoppervlakte) 180 m²
–          Overige inpandige ruimte 35 m²
–          Externe bergruimte 1.600 m²
Perceeloppervlakte 12.430 m²
Inhoud 500 m³

Indeling


Aantal kamers 10 kamers (4 slaapkamers)
Aantal woonlagen 2 woonlagen

Kadastrale gegevens


ARNEMUIDEN, I, 349
–          Oppervlakte 9.910 m²
–          Eigendomssituatie Volle eigendom
ARNEMUIDEN, I, 662
–          Oppervlakte 2.430 m²
GOES, M, 191
–          Oppervlakte 90 m²
–          Eigendomssituatie Volle eigendom

Buitenruimte


Tuin Tuin rondom

Bergruimte


Soort garage  Aangebouwde stenen schuur
Capaciteit  2 auto’s

Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Rijk taxateurs | adviseurs | rentmeesters B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk wordt vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Contactformulier website

Heeft u een vraag of verzoek, laat het ons weten.