Te koop: Professionele hippische accommodatie

Deze professionele accommodatie met een totale oppervlakte van 1 ha 90 are 10 ca bestaat uit een rijhal met o.a. een binnenbak, een ontvangstruimte/kantine en keuken op de verdieping, in totaal 10 paardenboxen, een afspuitplaats en solarium een buitenbak, paddocks, stapmolen, mestplaat, overige terreininrichting en bijbehorend bouwblok. De verschillende weilanden zijn geheel omheind met hout. De accommodatie leent zich door de uitgebreide faciliteiten uitstekend voor professioneel gebruik door spring- en/of dressuurruiters en is representatief voor het ontvangen van relaties.

Ligging:
Het object is gelegen op een zichtlocatie aan de rand van het dorp Heinkenszand. De ligging aan de doorgaande weg (N667) zorgt voor een optimale bereikbaarheid. De steden Goes, Vlissingen en Middelburg bevinden zich op korte afstand.

Rijhal:
De rijhal, gebouwd in 2000, heeft een totale oppervlakte van 1.065 m². De hal is opgetrokken uit stalen spanten met geprofileerde damwand profielplaten. Het dak is afgedekt met stalen dakplaten en voorzien van diverse lichtdoorlatende platen. De vloer is ter plaatse van de paardenboxen verhard met beton. Inpandig bevinden zich 10 ruime paardenboxen, een binnenbak van 800 m², een solarium, afspuitplaats en toiletgroep. De binnenbak is voorzien van een pallisade en besproeiing. Op de verdieping bevindt zich een ontvangstruimte/kantine met bar, een eenvoudige keuken en een opslagruimte .

Buitenterrein:
De buitenpiste met Equifond bodem heeft een oppervlakte van ruim 1.000 m² en is voorzien van een degelijke houten omheining en besproeiing. Verder zijn op het buitenterrein aanwezig: een stapmolen, 3 paddocks met afrastering en poorten, een mestplaat van circa 105 m² en buitenverlichting.

Weilanden:
Er is voldoende gelegenheid voor weidegang in enkele weides op eigen terrein. Alle weilanden zijn voorzien van een houten omheining.

Bestemming:
Conform het vastgestelde bestemmingsplan “Borsels Buiten” heeft het object de bestemming “Agrarisch gebied met landschappelijke waarde (AL)” en de aanduiding “bestaande semi-agrarische bedrijven”. Een paardenhouderij en manege betreft conform het bestemmingsplan een semi-agrarisch bedrijf.

De accommodatie leent zich door de uitgebreide faciliteiten uitstekend voor professioneel gebruik door spring- en/of dressuurruiters en is representatief voor het ontvangen van relaties, maar is ook prima geschikt als manegebedrijf of pensionstalling.

 

Overdracht


Vraagprijs  € 450.000
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg

Bouw


Hoofdfunctie Manege
Paardenboxen 10
Rijhal 1.065 m² (bouwjaar 2000, met kantine)

Oppervlakten


Totale oppervlakte  1 ha  90 a 10 ca

Kadastrale gegevens


Borsele, V, 1136  0 ha 78 a 85 ca
Borsele, V, 1138  1 ha 11 a 25 ca

Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Rijk taxateurs | adviseurs | rentmeesters B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk wordt vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Contactformulier website

Heeft u een vraag of verzoek, laat het ons weten.