TE KOOP
Wij bieden u aan: een perceel bedrijfsterrein, gelegen aan de Rangeerstraat te ’s-Gravenpolder. Het perceel is gunstig gelegen op het bedrijventerrein van ’s-Gravenpolder ten westen van de kern van ’s-Gravenpolder. Op het bedrijventerrein zijn onder meer partijen gevestigd als ITM, Traas Ongediertebestrijding, Plus Coating, Scheldezoom Farmacie en ZSB Constructie. Het perceel is circa 1.890 m² groot en biedt ruime bebouwings- en gebruiksmogelijkheden.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van het perceel is goed te noemen. Bedrijventerrein ’s-Gravenpolder is gelegen aan de N666 (Kapelle/’s-Heerenhoek). De N666 heeft een aansluiting op de Westerscheldetunnel in de richting Terneuzen/Gent/Sluis. De aansluiting met de nabij gelegen autosnelweg A58 verbindt ‘s-Gravenpolder met steden als Goes/Bergen op Zoom/Rotterdam/Antwerpen.

Bestemming
Het perceel is gelegen in het vigerende bestemmingsplan “Bedrijventerrein ’s-Gravenpolder 2015”. Hierin heeft het perceel de bestemming “Bedrijf” met de dubbelbestemming “Waarde – Archeologie – 2” en de functieaanduiding “specifieke vorm van bedrijf constructiewerkplaats”. Het bebouwingspercentage van het bouwvlak bedraagt 100% met inachtneming van het feit dat de afstand van gebouwen tot aan de zijdelingse perceelsgrens 3 meter betreft en dat het bouwvlak 5 meter vanaf de openbare weg (perceelsgrens) ligt. De maximale bouwhoogte bedraagt 9 meter. Het perceel is conform het bestemmingsplan geschikt voor bedrijfsactiviteiten 1 tot en met 2 en tevens voor een constructiewerkplaats uit ten hoogste categorie 3.2 van de staat van bedrijfsactiviteiten “Bedrijventerrein ’s-Gravenpolder 2015”.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Borsele
Sectie: W
Nummer: 1379 gedeeltelijk
Grootte: plm. 1.890 m²

Grondstatus
Eigen grond

Koopsom
€ 125,- per m² exclusief BTW.

Bijzonderheden
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verkoper.

 

Overdracht


Vraagprijs € 125,– kosten koper
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouw


Hoofdfunctie Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte 9 m

Oppervlakten


Perceeloppervlakte 1.890 m2

Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Rijk taxateurs | adviseurs | rentmeesters B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk wordt vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Contactformulier website

Heeft u een vraag of verzoek, laat het ons weten.