9 royale bouwkavels aan de westerschelde

Op slechts 10 minuten van de winkelstad Goes, midden tussen de grote steden Antwerpen en Rotterdam, verrijst de nieuwe woonwijk “Veerhaven”. Circa 270 woningen en appartementen aan de rand van de Westerschelde en de dorpskern van Kruiningen. Naast de vele plaatselijke voorzieningen, staat u binnen een half uur in plaatsen als Goes, Middelburg, Antwerpen en Breda. Werk en een leuke invulling van vrije tijd liggen daarmee altijd dichtbij. En dat vanuit een woonwijk met weidse uitzichten, een eigen stek en tijd voor jezelf. Alle voordelen van een karakteristiek dorp in Zeeland met grootstedelijke voorzieningen binnen handbereik.

Veerhaven ligt direct achter de zeedijk. Schepen varen vlak onder de kust voorbij op weg naar Antwerpen of het Kanaal door Zuid-Beveland. Wat te denken van het prachtige uitzicht over de polders en akkers waar de wijk aan grenst. Volop ruimte voor kinderen om te spelen, alle tijd om te wandelen over de boulevard met de wind in je haren. Een heerlijke plek om thuis te komen!

Kroon op deze prachtige wijk vormt het kloppende hart van Veerhaven: 9 royale parkkavels voor een vrijstaande woning in een parkachtige omgeving. De bouwkavels, variërend van 1.630 tot circa 3.800 m², bieden u de gelegenheid om het huis van uw dromen welstandsvrij te realiseren met een grote mate van vrijheid qua bouwstijl en materiaalkeuze. Wat zijn uw wensen? Een moderne bungalow, statig landhuis of toch liever een authentieke boerderij?

Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden!

Prijs vanaf € 320.000,– (zie bijgevoegde prijslijst).

 

Overdracht


Vraagprijs € 320.000 v.o.n.
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouw


Soort object Bouwgrond

Indeling


Perceeloppervlakte 1.630 m²

Buitenruimte


Ligging Aan rustige weg

 

Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Rijk taxateurs | adviseurs | rentmeesters B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk wordt vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

 

Contactformulier website

Heeft u een vraag of verzoek, laat het ons weten.