Te huur/te koop: representatief vrijstaand kantoorpand met een oppervlakte van circa 910 m²

Het object is gelegen aan de rand van het dorp Yerseke. De bereikbaarheid van het object is goed te noemen. Op- en afritten van en naar de snelweg A58 en het intercity treinstation “Kruiningen-Yerseke” bevinden zich op circa 3 kilometer afstand.

Voorzieningen:
– alarm;
– klimaatbeheersing;
– databekabeling;
– pantry;
– systeemplafonds met inbouwverlichting.

Indeling:
Begane grond: entree (voorzijde), receptie, spreekkamer, open kantoorruimte met archiefruimte, kopieruimte, pantry, entree (achterzijde) met trapopgang, opslagruimtes, werkkast, toiletruimtes, spreekkamer, wachtruimte, directiekantoor en drie kantoorruimtes.
Verdieping: overloop, gang met toiletruimtes, twee kantoor-/spreekkamers, kantine met keuken, opslagruimte, spreekkamer, open kantoorruimte, serverruimte, archiefruimte en kantoorruimte. 

Het object is gelegen op een perceel van 3.162 m² en beschikt over in totaal circa 36 eigen parkeerplaatsen.

OVERDRACHT


 

Huur-/koopprijs

Status

Aanvaarding

Op aanvraag

Beschikbaar

In overleg

OPPERVLAKTEN


Begane grond

Verdieping

520 m²

390 

 

BOUW


 

Hoofdfunctie

Bouwvorm

Bouwjaar

Kantoorruimte

Bestaande bouw

1995

Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Rijk taxateurs | adviseurs | rentmeesters B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk wordt vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.