Te koop: Uniek gelegen bedrijfsobject, bestaande uit voedselverwerkingsruimte met vries- en koelcel, opslagruimte, moderne kantoorruimte en verhard buitenterrein.           

Het object is gebouwd voor visverwerking, maar is verder uitermate geschikt voor de verwerking en distributie van voedingsmiddelen in de ruimste zin van het woord. Het gebouw heeft een oppervlakte van in totaal circa 560 m² VVO, verdeeld over 2 lagen en is gelegen op een perceel 860 m².                                    

Ligging en bereikbaarheid
Het object is gunstig gelegen op bedrijfsterrein “Olzendepolder” te Yerseke. Direct tegenover het object bevindt zich het bedrijfscomplex van Kotra Logistics & Coldstores, waarvandaan dagelijks vis, schaal- en schelpdieren vanuit de hele wereld worden aangevoerd en verder worden gedistribueerd. Verder bevinden zich op het bedrijfsterrein diverse verwerkings-, handels- en transportbedrijven welke gerelateerd zijn aan de vis-, schaal- en schelpdiersector, zoals Adri & Zoon, Vishandel G&B, W&A Fish en Le Petit Pechêur. 
De bereikbaarheid van het bedrijfsterrein is goed te noemen. Op- en afritten van en naar de snelweg A58 en het intercity treinstation “Kruiningen-Yerseke” bevinden zich op circa 3 kilometer afstand.                     
 
Gebouw:
– opgetrokken uit een staalconstructie; 
– gevels uitgevoerd in sandwichpanelen; 
– daken eveneens afgedekt met sandwichpanelen; 
– begane grondvloer uitgevoerd in beton en voorzien van een coating en schrobputten, welke zijn aangesloten op een vetvangput; 

– kozijnen uitgevoerd in kunststof en voorzien van dubbele beglazing.              

Indeling:
Begane grond: opslagruimte (plm. 150 m²), koelcel (plm. 29 m²), vriescel (72 m²), gekoelde verwerkingsruimte (plm. 100 m²) en een gang met een trapopgang naar de verdieping. 

Verdieping: moderne kantoorruimte en kantine (totaal circa 200 m²).       

Voorzieningen:
– koelcel; 
– vriescel; 
– (gekoelde) verwerkingsruimtes met afgewerkte wanden en vloeren (voorzien van afvoergoten); 
– pantry; 
– vetvangput; 
– CV-ketel; 
– alarminstallatie. 
– kantoorruimte voorzien van systeemplafonds met inbouwverlichting; 
– mechanische ventilatie; 

– toegang geschiedt middels twee overheaddeuren en diverse loopdeuren.                      

Buitenterrein:
Het buitenterrein is volledig verhard met betonplaten en betonklinkers. Aan de achterzijde van het object bevindt zich nog een overkapte opslag.                    
 
Bestemming:
Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Grote Bedrijventerreinen” van de gemeente Reimerswaal. Volgens het voornoemde bestemmingsplan heeft het object de bestemming “Bedrijf” met de functieaanduiding “bedrijf tot en met categorie 4.1” en de dubbelbestemming “Waarde – Archeologie – 2”. Het bouwvlak heeft een maximum bebouwingspercentage van 85% en er geldt een maximum bouwhoogte van 12 meter.               

Staat van oplevering:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.                                       
 

Wij bekijken graag samen met u de uitgebreide mogelijkheden. 

OVERDRACHT

Vraagprijs

Status

Aanvaarding

€ 495.000,00

Beschikbaar

In overleg

OPPERVLAKTEN

Oppervlakte

Bedrijfshal oppervlakte

Kantoor oppervlakte

Perceel

560 m²

360 m²

200 m²

860 

ENERGIE

Energielabel

Niet beschikbaar

BOUW

Hoofdfunctie

Bouwvorm

Bouwperiode

Bedrijfshal

Bestaande bouw

1998

INDELING

Voorzieningen

Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen en te openen ramen

OMGEVING

Bereikbaarheid

NS Intercitystation en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Rijk taxateurs | adviseurs | rentmeesters B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk wordt vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.