Te huur: Recent gerealiseerde, multifunctionele bedrijfsruimtes met mogelijkheid tot realisatie kantoorruimte.

  

Ligging en bereikbaarheid
Het object is gunstig gelegen op bedrijfsterrein “Dirksland” te Yerseke. Het particuliere bedrijfsterrein bevindt zich aan de rand van Yerseke en nabij de “Olzendepolder”. Dit levendige bedrijfsterrein biedt een grote variëteit aan bedrijven, maar wordt met name gekenmerkt door de vestiging van onder meer vis (aquacultuur gerelateerde) bedrijven. Op het bedrijfsterrein bevindt zich tevens Kotra Logistics & Coldstores, waarvandaan dagelijks vis, schaal- en schelpdieren vanuit de hele wereld worden aangevoerd en verder worden gedistribueerd. Verder is het bedrijfsterrein goed te bereiken vanaf het NS treinstation “Kruiningen-Yerseke” en vanaf de snelweg A58, welke zich beide op circa 3 kilometer afstand bevinden.
  
Gebouwen
– Opgetrokken uit een staalconstructie;
– Gevels uitgevoerd in sandwichpanelen op een borstwering van prefab betonplint;
– Het platte dak is afgedekt met bitumineuze dakbedekking;
– De vloeren zijn van beton;
– De ramen/pui zijn van aluminium en voorzien van dubbele beglazing.

Het totale gebouw is ingedeeld in drie aparte bedrijfsruimtes, waarvan er twee te huur worden aangeboden (zie tevens de plattegrond):

UNIT I:
Bedrijfsruimte van circa 282 m², met de mogelijkheid tot het realiseren van een bijzondere ruimte. De bedrijfsruimte is voorzien van een glazen pui met loopdeur en een elektrisch bedienbare overheaddeur.

UNIT II:
Bedrijfsruimte van circa 222 m², met de mogelijkheid tot het realiseren van een bijzondere ruimte. De bedrijfsruimte beschikt over een entresolvloer met een oppervlakte van circa 75 m² en draagkracht van circa 250 kg/m². Tevens is de bedrijfsruimte voorzien van een glazen pui met een loopdeur en een elektrisch bedienbare overheaddeur.

Buitenterrein
Het terrein rondom is verhard met stelconplaten.

Bestemming
Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Molenpolder” van de gemeente Reimerswaal. Volgens het voornoemde bestemmingsplan heeft het object de bestemming “Bedrijf” met de functieaanduiding “bedrijf tot en met categorie 4.1” en de dubbelbestemming “Waarde – Archeologie – 2”.

Oplevering
In onderling overleg.

Huurprijs
Unit I: € 60,– per m².
Unit II: € 65,– per m² inclusief entresolvloer.

Huurcontract
Alle tussen partijen overeengekomen afspraken worden vastgelegd in een huurovereenkomst volgens het laatste model van de Raad Onroerende Zaken betrekking hebbende op de kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW. De bijbehorende algemene bepalingen maken hiervan onlosmakelijk deel uit.
Huurprijsindexering: De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het consumenten prijsindexcijfer (CPI) reeks Alle Huishoudens. Deze gegevens worden gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Wij bekijken graag samen met u de uitgebreide mogelijkheden.

OVERDRACHT

Huurprijs                                                                                               

Status

Aanvaarding

Unit I: € 60,– per m² per jaar                                Unit II: € 65,– per m² per jaar inclusief entresolvloer

Beschikbaar

In overleg

OPPERVLAKTEN

Oppervlakte

Bedrijfshal 

 

 

1.179 m² 

In units vanaf 222 

 

 

ENERGIE

Energielabel

Niet beschikbaar

BOUW

Hoofdfunctie

Bouwvorm

Bouwperiode

Bedrijfsruimte

Nieuwbouw

2023

INDELING

Voorzieningen

Overheaddeuren, betonvloer en te openen ramen.

OMGEVING

Bereikbaarheid

Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 3000 tot 4000 m

Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Rijk taxateurs | adviseurs | rentmeesters B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk wordt vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.