Te huur: Modern en multifunctioneel bedrijfsobject met kantoorruimtes en 12 parkeerplaatsen.

Het pand beschikt over circa 470 m² bedrijfsruimte, circa 117 m² kantoorruimte op de begane grond en circa 115 m² kantoorruimte op de verdieping.

Ligging en bereikbaarheid
Het object is gunstig gelegen op bedrijfsterrein “Dirksland” te Yerseke. Het particuliere bedrijfsterrein bevindt zich aan de rand van Yerseke en nabij de “Olzendepolder”. Dit levendige bedrijfsterrein biedt een grote variëteit aan bedrijven, maar wordt met name gekenmerkt door de vestiging van onder meer vis (aquacultuur gerelateerde) bedrijven. Op het bedrijfsterrein bevindt zich tevens Kotra Logistics & Coldstores, waarvandaan dagelijks vis, schaal- en schelpdieren vanuit de hele wereld worden aangevoerd en verder worden gedistribueerd. Verder is het bedrijfsterrein goed te bereiken vanaf het NS treinstation “Kruiningen-Yerseke” en vanaf de snelweg A58, welke zich beide op circa 3 kilometer afstand bevinden.

Gebouwen
Opgetrokken uit een staalconstructie;
– Gevels uitgevoerd in sandwichpanelen en afgewerkt met houten gevelbekleding;
– Vloeren uitgevoerd in beton;
– De daken zijn afgedekt met geïsoleerde stalen dakplaten;
– De kozijnen zijn uitgevoerd in aluminium en voorzien van Hr++ beglazing.

Indeling:
Begane grond: gang met meterkast, berging, toiletruimtes en trapopgang, kantoor, kantine, kleedruimte en bedrijfsruimte.
Verdieping: overloop met toiletruimtes en berging, kantoorruimte en spreekkamer.

Buitenterrein:
Het buitenterrein is verhard met betonklinkers en ingericht met 12 parkeerplaatsen.

Bestemming:
Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Molenpolder” van de gemeente Reimerswaal. Volgens het voornoemde bestemmingsplan heeft het object de bestemming “Bedrijf” met de functieaanduiding “bedrijf tot en met categorie 3.2” en de dubbelbestemming “Waarde – Archeologie – 2”.

Oplevering
In onderling overleg. Vanaf 1 januari 2023.

Huurprijs:
Op aanvraag.

Huurcontract:
Alle tussen partijen overeengekomen afspraken worden vastgelegd in een huurovereenkomst volgens het laatste model van de Raad Onroerende Zaken betrekking hebbende op kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW. De bijbehorende algemene bepalingen maken hiervan onlosmakelijk deel uit.

Huurprijsindexering: De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het consumenten prijsindexcijfer (CPI) reeks Alle Huishoudens. Deze gegevens worden gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Wij bekijken graag samen met u de uitgebreide mogelijkheden. 

 

OVERDRACHT

Huurprijs

Status

Aanvaarding

Op aanvraag

Beschikbaar

In overleg (per 01-01-2023)

OPPERVLAKTEN

Oppervlakte

Bedrijfshal 

Kantoor

 

702 m²

470 

232 

 

ENERGIE

Energielabel

Niet beschikbaar

BOUW

Hoofdfunctie

Bouwvorm

Bouwjaar

Bedrijfruimte

Bestaande bouw

2015

INDELING

Voorzieningen

Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen. 

OMGEVING

Bereikbaarheid

Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 3000 tot 4000 m

Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Rijk taxateurs | adviseurs | rentmeesters B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk wordt vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.