TERUG NAAR AANBOD>>Previous
Next

Te koop: een agrarisch bouwblok met woonhuis, landbouwschuur, overige opstallen en landbouwgrond. Totaal groot: 11 ha 93 are 45 ca.

In het buitengebied van Zeeuws-Vlaanderen, gelegen tussen de dorpen Zaamslag en Vogelwaarde, bieden wij u aan een agrarische onbewoonde bedrijfswoning met landbouwschuur, wagenhuis, overige bijgebouwen, bijbehorende (onder)grond, erf, landbouwgrond en dijkpercelen. Het geheel heeft in totaal een oppervlakte van 119.345 m². 

Het woonhuis en de landbouwschuur dateren van omstreeks 1935.

Omgeving
Het object is landelijk gelegen, in het buitengebied van Zeeuws-Vlaanderen, nabij het dorp Zaamslag. Het dorp Zaamslag, dat op circa 3,5 kilometer afstand is gelegen, beschikt over een voor een dorp normaal aanbod aan voorzieningen. De steden Terneuzen en Axel, met een uitgebreid winkel- en voorzieningenaanbod, bevinden zich op 10 minuten rijafstand.

Bouwkenmerken
Agrarische bedrijfswoning: 
Bouwjaar: 1935
Inhoud: 410 m2
De woning is opgetrokken uit steen (steensmuren). De vloer is grotendeels van hout. Het dak is afgedekt met gebakken pannen op een houten dakbeschot. De ramen en kozijnen zijn van hout en voorzien van enkele beglazing en op de begane grond voorzien van rolluiken. De woning is voorzien van een CV-ketel, merk “Intergas”. 

Landbouwschuur:
Bouwjaar: 1935
Oppervlakte: 250 m2
De landbouwschuur is deels opgetrokken uit metselbaksteen en houten gepotdekselde delen. De spanten zijn van hout. Het mansardedak is geheel afgedekt met asbesthoudende golfplaten. De vloer is verhard met beton. Toegang geschiedt door stalen openslaande deuren. De landbouwschuur is in gebruik geweest voor de bewaring van aardappelen. 

Wagenhuis:
Bouwjaar: Onbekend
Oppervlakte: 455 m2
Het wagenhuis bestaat uit drie delen, opgetrokken uit voormalige houten telefoonpalen met stalen liggers. Het dak is afgedekt met asbesthoudende golfplaten en deels voorzien van tempex isolatieplaten. De vloer is onverhard (aarden vloer). De zijgevels zijn grotendeels uitgevoerd in damwandprofielplaten. Toegang geschiedt door middel van stalen schuifdeuren. Het gebouw is in gebruik (geweest) voor de stalling van landbouwmachines. 

Voormalig varkenshok:
Bouwjaar: Onbekend
Oppervlakte: ± 28 m2
Het voormalig varkenshok is opgetrokken uit steen en afgedekt met dakpannen. Dit bijgebouw verkeert in een slechte staat en is niet meer functioneel. Het aanwezige afdak is opgetrokken uit houten balken en afgedekt met asbesthoudende golfplaten.

Huiskavel:
Oppervlakte: ± 10.67.30 ha
Het perceel is gelegen direct naast en achter het agrarisch bouwblok aan de Zaamslagsedijk 1. Het betreft in principe één huiskavel. De grondsoort varieert van (licht)kleigrond tot (zware)zavel met een afslibbaarheid van 25-30%. Het perceel is meer dan 10 jaar geleden gedraineerd. De kavelvorm en vlakligging zijn goed te noemen. Het perceel is ontsloten via het erf en een dam op de Zaamslagsedijk. 

Dijkpercelen:
Oppervlakte: 0.76.15 ha
Het dijkperceel Terneuzen, S, 318 ligt naast het bouwblok en de landbouwgrond, afgescheiden doormiddel van een sloot. Het dijkperceel Terneuzen, S, 319 ligt er direct tegenover, aan de andere zijde van de dijk. Beide percelen zijn in gebruik (geweest) voor de beweiding van schapen. De perceeltjes zijn beide omheind en ontsloten op de Zaamslagsedijk. 

Bestemming
Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Buitengebied” van de gemeente Terneuzen. De bestemming van het bouwblok en achterliggende perceel landbouwgrond is “Agrarisch” met als dubbelbestemming “Waarde – Archeologie – 2”. De dijkpercelen zijn bestemd als “Verkeer” met dubbelbestemming “Waarde – Archeologie – 2” met de functieaanduiding “natuur – en landschapswaarden”. 

Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot vermeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Rijk taxateurs | adviseurs | rentmeesters B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Nadrukkelijk wordt vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

OVERDRACHT


Vraagprijs

Status

Aanvaarding

€ 1.295.000 k.k.

Beschikbaar

In overleg

KADASTRAAL


Terneuzen, S, 1369

Terneuzen, S, 1371

Terneuzen, S, 318

Terneuzen, S, 319

1 ha, 60 a, 10 ca.

9 ha, 57 a, 20 ca.

0 ha, 37 a, 30 ca.

0 ha, 38 a, 85 ca.

BOUW


Hoofdfunctie

Woningtype

Bouwvorm

Bouwjaar

Agrarische bedrijfswoning

Vrijstaande woning

Bestaande bouw

1935

BUITENRUIMTE


Ligging                                        

Vrij uitzicht, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen

Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Rijk taxateurs | adviseurs | rentmeesters B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk wordt vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.


Neem contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden!