BUITENSTATE

BUITENKANSEN IN WONEN

Sinds 1 januari 2016 zijn wij aangesloten bij Buitenstate: een samenwerkingsverband tussen geselecteerde NVM makelaars gespecialiseerd in de verkoop van vrijstaande woningen in het buitengebied waar de beleving van rust en ruimte centraal staat. Denk hierbij aan een woonboerderij, villa, landgoed of ander vrijstaand huis. Deze zogenaamde ‘Buitenstates’ vragen om een specifieke benadering.

Uitgebreid netwerk
Door de overkoepelende samenwerking hebben we daarvoor een doordachte verkoopstrategie en speciaal ontwikkelde verkooptools tot onze beschikking. Naast kennis en ervaring delen de Buitenstate makelaars vooral ook hun uitgebreide netwerk van kopers en verkopers om uw woning onder de aandacht te brengen.

Kennis van zaken
Door onze jarenlange ervaring met onroerend goed in het buitengebied en veel kennis van de markt, zijn wij daarnaast goed op de hoogte van de specifieke wet- en regelgeving in het buitengebied. Kortom, u bent verzekerd van een correcte en kundige begeleiding bij aan- of verkoop van uw Buitenstate.

Bekijk hier ons aanbod.

Meer landelijk wonen?
Bekijk dan het totaalaanbod van Nederlandse Buitenstates op www.buitenstate.nl. Hier vindt u meer dan 600 woonboerderijen, villa’s, landgoederen en andere vrijstaande huizen of kavels die te koop zijn. Ons kantoor werkt onder andere samen met Lamberink Makelaars & AdviseursSchalk Makelaardij, Wilhelm Makelaars en Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars . Op de website van Buitenstate vindt u het totaaloverzicht van specialisten in landelijk wonen die aangesloten zijn bij Buitenstate.

Meer weten over Buitenstate of één van de objecten? Neem gerust contact met ons op!

Klik hier voor het Buitenstate Magazine 2023.