CERTIFICERING

Onze vastgoedadviseurs zijn aangesloten bij de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. (NVM), vakgroepen Business en Agrarisch & Landelijk Vastgoed, de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR), ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT), Bedrijfsmatig Vastgoed, Grootzakelijk Vastgoed, Landelijk Vastgoed en Wonen.

Voor wat betreft de waardering van commercieel vastgoed en residuele grondwaarde taxaties zijn wij aangesloten bij het Taxatie Management Instituut (TMI). TMI zorgt voor een Taxatie Management Systeem voor taxatieprofessionals in de commerciële vastgoedbranche.

Ons kantoor is dankzij haar jarenlange ervaring in de recreatieve sector sinds 2010 TOP Adviseur van Hiswa Recron, de ondernemersorganisatie voor de watersport, jachtbouw en recreatie. Vanaf 1 januari 2016 zijn wij tevens aangesloten bij Buitenstate: een samenwerkingsverband tussen geselecteerde NVM makelaars gespecialiseerd in de verkoop van vrijstaande woningen in het buitengebied.