Vacature junior secretaresse/schoolverlater

Volg jij de opleiding tot (directie)secretaresse en heb je zin om wat je leert in de praktijk te brengen? Dan hebben wij een leerzame stageplaats voor jou!

Rijk taxateurs | adviseurs | rentmeesters is een veelzijdig vastgoedadvieskantoor in Kruiningen dat zich bezighoudt met waarderingsvraagstukken, vastgoedadvies in de breedste zin van het woord en rentmeestersactiviteiten. Dat klinkt nu misschien nog ingewikkeld, maar aan het eind van jouw stage zeggen deze begrippen je al een stuk meer!

Tijdens je stage ga je samen met onze office coördinator aan de slag met diverse, uiteenlopende secretariële werkzaamheden en zijn jullie de rechterhand van onze taxateurs/adviseurs. Je werkt in een klein team, waardoor je de kans krijgt om veel te doen en te leren, waarbij we uiteraard goed kijken naar jouw leerdoelen!

Niet bekend met ons vakgebied? Geen probleem! Ben jij enthousiast, secuur in wat je doet en sta je open om nieuwe dingen te leren? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Bevalt onze samenwerking? Wellicht wordt jouw stagecontract na een goede afronding dan wel omgezet naar een arbeidscontract.

Herken jij jezelf hierin? Mail dan je motivatie en curriculum vitae naar elise.stroo@rijk.eu
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Elise Stroo via 0113-572835.