Unieke kans! Vrijstaande semi-bungalow met carport en garage  

Gelegen op een schitterende locatie, dichtbij natuurgebied De Yerseke Moer en op loopafstand van het dorpscentrum van Yerseke, vindt u deze vrijstaande semi-bungalow met een carport en ruime garage, op een perceel van circa 1.100 m². 

Yerseke, bekend van de oester- en mosselcultuur, beschikt over een uitgebreid voorzieningenniveau. Binnen een half uur staat u in plaatsen als Goes en Middelburg. Antwerpen en Breda zijn eveneens binnen een uur aan te rijden. Werk en een leuke invulling van vrije tijd liggen daarmee altijd dichtbij. 

Woning
De bungalow met een inhoud van circa 400 m³ en een volledig woonprogramma op de begane grond dient te worden gemoderniseerd naar de eisen van deze tijd. De indeling is als volgt: hal met toilet en toegang tot de woonkamer, twee slaapkamers, badkamer en keuken. De aanbouw, toegankelijk via de keuken en vanaf buiten, beschikt over een hal en nog eens twee slaapkamers. De beloopbare zolder van 49 m², bereikbaar via een vlizotrap, is een prima plek voor opslag van spullen die u niet dagelijks nodig heeft.

Garage
De woning beschikt over een garage van maar liefst 130 m³ en staat via twee toegangsdeuren in verbinding met de tuin. De garage is voorzien van elektra, raampartijen met kunststof kozijnen en beschikt aan de voorzijde over een royale carport en eigen oprit. 

Exterieur
De tuin rondom de woning is voorzien van gras en diverse bomen en bosschages. 

Perceelsgrens
De zuidelijke nog in te meten perceelsgrens zal komen te liggen circa 1 meter evenwijdig uit de achtergevel van de garage.

OVERDRACHT

Vraagprijs

Status

Aanvaarding

€ 600.000,– k.k.

Beschikbaar

In overleg

 

OPPERVLAKTEN

Woonoppervlakte

Externe bergruimte

Inhoud

Perceeloppervlakte

 

88 m²

42 

400 m³

 circa 1.100 

 

BOUW

Hoofdfunctie

Woningtype

Bouwvorm

Bouwjaar

Woning

Vrijstaand, semi-bungalow

Bestaande bouw

1957

BUITENRUIMTE

Ligging                                

Tuin

Vrij uitzicht, buiten bebouwde kom

Tuin rondom

Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Rijk taxateurs | adviseurs | rentmeesters B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk wordt vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.