GRINTWEG 23, YERSEKE

Te koop: Zeer ruim en multifunctioneel bedrijfsobject, onder andere bestaande uit: (voedsel)verwerkingsruimtes, koelcellen, vriescel, opslagruimte, kantoorruimte en (verhard)buitenterrein.

De bebouwing heeft een bruto vloeroppervlakte van circa 3.800 m². Het totale perceel heeft een oppervlakte van 26.539 m². Er zijn dan ook nog ruime bebouwingsmogelijkheden.

Het complex is tot voor kort in gebruik geweest als schelpdierenconservenfabriek c.a.

Ligging en bereikbaarheid
Het object is gelegen aan de rand van Yerseke in een gemengd gebied van wonen en bedrijvigheid.
Op- en afritten van en naar de snelweg A58 bevinden zich op circa 3 kilometer afstand.
 

Gebouwen                                                                                                                                                                                                                                                        Opslaghal:
Bouwjaar: plm. 1995
Oppervlakte: plm. 1.480 m²
De opslaghal is onderheid en opgebouwd uit een gegalvaniseerde staalconstructie met wanden van sandwichpanelen. Het dak is uitgevoerd in staal en geïsoleerd. De betonvloer is gevlinderd. Tevens bevindt zich in de hal een koelcel (plm. 400 m²). De hal heeft een hoogte van plm. 8 meter.

Overkapping:
Bouwjaar: plm. 1995

Oppervlakte: plm. 285 m²
Opgebouwd uit een staalconstructie. Het stalen dak is afgedekt met bitumineuze dakbedekking en een lichtkoepelstraat. De verharding bestaat uit asfaltverharding. De hoogte bedraagt plm. 5,5 meter.

Conservenfabriek:
Bouwjaar: plm. 1986

De hal bestaat uit een onderheide gegalvaniseerde staalconstructie. De wanden zijn opgetrokken uit kunststof sandwichpanelen (ROMA). Het geïsoleerde stalen dak is afgedekt met bitumineuze dakbedekking. De onderheide betonvloer in de verwerkingsruimte is voorzien van een slijtvaste coating met afvoergoot. De verwerkingsruimte is geconditioneerd.
Het geheel voldoet aan de eisen voor de verwerking van voedingsmiddelen (IFS). De overige ruimtes, zoals de inpakruimte, kookruimte en het ketelhuis worden afgescheiden door middel van tussenzetwanden. In de hal bevinden zich tevens een aparte vriescel, laboratorium/kantoor, inpakafdeling en een volledig steriele inpakruimte. De hoogte van de bedrijfshal bedraagt plm. 7 meter.

Afmetingen conservenfabriek (BVO):
Koelcel: ± 254 m²
Vriescel: ± 160 m²
Steriele inpakruimte: ± 36 m²
Inpakruimte: ± 458 m²
Laboratorium/kantoor: ± 19 m²
Verwerkingsruimte: ± 696 m²
Kookruimte: ± 75 m²
Ketelhuis: ± 48 m²
Totaal: ± 1.746 m²

Kantoorruimtes c.a.:
Bouwjaar: plm. 1986
Oppervlakte: plm. 253 m²
Het aangebouwde kantoor is uitgevoerd in metselbaksteen (spouwmuren). Het dak is afgedekt met bitumineuze dakbedekking. De hal, kantoorruimtes, pantry, kantine, toiletten en het laboratorium zijn voorzien van betegelde vloeren, systeemplafonds en inbouw tl-armaturen. In de pantry bevindt zich een keukenblokje. Verwarming van het kantoor geschiedt door middel van een CV-ketel. De warmwatervoorziening geschiedt via een boiler. Het geheel is voorzien van isolatie en dubbele beglazing.

Buitenterrein
Het buitenterrein rondom de gebouwen is verhard met stelconplaten, beton, betonklinkers en asfalt.

Het overige terrein is onverhard. Aan de voorzijde is het buitenterrein voorzien van twee toegangspoorten en een hekwerk. Tevens bevinden zich op het terrein een zuiveringsinstallatie met beluchtingstank, bezinkbassin en twee pompgebouwen met pompkelders. De tanks zijn in gebruik als waterbuffer.

Bestemming
Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Yerseke” van de gemeente Reimerswaal. Hierin heeft het object de bestemming “Bedrijf” met de functieaanduiding “specifieke vorm van bedrijf – 1” en de dubbelbestemming “Waarde – Archeologie – 2”. Binnen de bestemming “Bedrijf” zijn toegestaan bedrijven uit ten hoogste categorie B1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘functiemenging’. De functieaanduiding “specifieke vorm van bedrijf – 1″ ziet toe op visverwerkingsbedrijven. Het bouwvlak heeft een oppervlakte van circa 25.000 m², hiervan mag 70% worden bebouwd.
De maximale bouwhoogte bedraagt 8 meter.
 

Wij bekijken graag samen met u de uitgebreide mogelijkheden. 

 

OVERDRACHT

Vraagprijs

Status

Aanvaarding

Op aanvraag

Beschikbaar

In overleg

OPPERVLAKTEN

Oppervlakte

Bedrijfshal 

Terrein

Kantoor

Perceel

3.818 m²

3.560 

22.700 

253 

26.539 m²

ENERGIE

Energielabel

Niet beschikbaar

BOUW

Hoofdfunctie

Bouwvorm

Bouwperiode

Bedrijfruimte

Bestaande bouw

1981 – 1990

INDELING

Voorzieningen

Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen, mechanische ventilatie, te openen ramen

OMGEVING

Bereikbaarheid

Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 3000 tot 4000 m

Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Rijk taxateurs | adviseurs | rentmeesters B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk wordt vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

3 VERHUURDE BEDRIJFSUNITS, YERSEKE

Te koop: 3 verhuurde bedrijfsunits, gelegen op een perceel van circa 1.400 m² te Yerseke

 

Het betreffen drie verhuurde bedrijfsunits met de volgende (indicatieve) oppervlaktes:
– Loods 1: ± 150 m²
– Loods 2: ± 150 m²
– Loods 3: ± 180 m²

De totale huuropbrengst bedraagt € 22.800,– excl. BTW per jaar.

Voor verdere vragen en/of het inplannen van een bezichtiging kunt u altijd contact opnemen.

OVERDRACHT


 

Vraagprijs

Status

Aanvaarding

Op aanvraag

Beschikbaar

In overleg

OPPERVLAKTEN


 

Oppervlakte

Perceel

480 

1.396 m²

 

BOUW


 

Hoofdfunctie

Bouwvorm

Bouwjaar

Belegging

Bestaande bouw

2005

BELEGGINGSOBJECT


 

Bruto huuropbrengst

Huurders

€ 22.800 per jaar

3 huurders

 

Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Rijk taxateurs | adviseurs | rentmeesters B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk wordt vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

GRINTWEG 40A, YERSEKE

Te koop: Zeer ruim en multifunctioneel bedrijfsobject bestaande uit (voedsel)verwerkingsruimtes, koelcellen, opslagruimte, werkplaats, kantoorruimte en verhard buitenterrein.

De bebouwing heeft een bruto vloeroppervlakte van circa 2.365 m². Het totale perceel heeft een oppervlakte van 5.523 m². Het buitenterrein is door middel van een hekwerk en poorten beveiligd.
Het complex is tot voor kort in gebruik geweest ten behoeve van de conservering en verwerking van schaal- en schelpdieren.

Ligging en bereikbaarheid
Het object is gelegen aan de rand van Yerseke in een gemengd gebied met diverse bedrijvigheid, waaronder een mosselconservenfabriek en een palletfabriek. De bereikbaarheid is goed te noemen, op- en afritten van en naar de snelweg A58 en het intercity treinstation “Kruiningen-Yerseke” bevinden zich op circa 3 kilometer afstand. 


Voorzieningen
– verwerkingsruimtes met afgewerkte wanden en vloeren (voorzien van afvoergoten);
– koel- en vriescel;
– werkplaats met bovenloopkraan;
– 4 overheaddeuren;
– hoogwaardig hekwerk en poorten.


Gebouwen
Werkplaats
Opgetrokken uit een staalconstructie op een betonnen fundering. De begane grond en verdiepingsvloer zijn van beton. De werkplaats is voorzien van een geïsoleerd stalen dak, afgedekt met bitumineuze dakbedekking. De wanden bestaan uit een gemetselde borstwering en sandwichpanelen. De ramen en kozijnen zijn van kunststof en voorzien van dubbele beglazing. Op de begane grond bevindt zich een kantoorruimte, wasgelegenheid, toiletruimtes en een magazijnruimte met bijbehorende magazijnzolder. Op de verdieping bevindt zich tevens een kantine. De werkplaats is voorzien van een heater en een bovenloopkraan.


Opslagruimte
Opgetrokken uit een gemetselde voorgevel en binnengevels van gasbetonsteen. Het dak is geïsoleerd en afgedekt met asbesthoudende golfplaten. De vloer is van beton. De loods is toegankelijk via een overheaddeur. 


Verwerkingsruimte 
De verwerkingsruimte (opgetrokken uit metselbaksteen) is tot voor kort in gebruik geweest ten behoeve van de verwerking van schaal- en schelpdieren. De binnengevel is opgetrokken uit geprofileerde staalplaat en voorzien van isolatie. Het dak, dat rust op een staalconstructie, bestaat uit asbesthoudende golfplaten met isolatieplaten aan de binnenzijde. De gevlinderde betonvloer is voorzien van een afvoergoot. De ruimte is toegankelijk via twee sectionaldeuren. Achter de verwerkingsruimte bevindt zich het voormalig ketelhuis, opgetrokken uit sandwichpanelen en voorzien van een plat dak. De vloer is van beton. Het is mogelijk deze ruimte bij de verwerkingsruimte te betrekken. 


Koel-/vriescellen
Grenzend aan de verwerkings- en opslagruimte bevinden zich een koel- en een vriescel. Opgebouwd uit sandwichpanelen en een geïsoleerd dak. Voorzien van betonvloer. 


Buitenterrein
Het ruime buitenterrein aan de voorzijde (plm. 2.000 m²) is verhard met asfalt en voorzien van twee toegangspoorten en een hekwerk.


Afmetingen (BVO)
Werkplaats c.a.: circa 557 m²
Opslagruimte: circa 322 m²
Verwerkingsruimte c.a.: circa 936 m²
Koel- en vriescel: circa 550 m² 


Bestemming
Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Yerseke” van de gemeente Reimerswaal. Hierin heeft het object de bestemming “Bedrijf” met de functieaanduiding “specifieke vorm van bedrijf – 1”.
Binnen de bestemming “Bedrijf” zijn toegestaan bedrijven uit ten hoogste categorie B1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘functiemenging’.
De functieaanduiding “specifieke vorm van bedrijf – 1″ ziet toe op visverwerkingsbedrijven.
Het bouwvlak heeft een oppervlakte van circa 2.900 m², hiervan mag 75% worden bebouwd. De maximale bouwhoogte bedraagt 8 meter. 

Wij bekijken graag samen met u de uitgebreide mogelijkheden. 

OVERDRACHT

Vraagprijs

Status

Aanvaarding

Op aanvraag

Beschikbaar

In overleg

OPPERVLAKTEN

Oppervlakte

Bedrijfshal oppervlakte

Perceel

2.365 m²

2.365 m²

5.523 m²

ENERGIE

Energielabel

Niet beschikbaar

BOUW

Hoofdfunctie

Bouwvorm

Bouwperiode

Bedrijfshal

Bestaande bouw

1981 – 1990

INDELING

Voorzieningen

Lichtstraten, overheaddeuren en heater

OMGEVING

Bereikbaarheid

Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 3000 tot 4000 m

Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Rijk taxateurs | adviseurs | rentmeesters B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk wordt vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

GRINTWEG 28, YERSEKE

Te huur/te koop: representatief vrijstaand kantoorpand met een oppervlakte van circa 910 m²

Het object is gelegen aan de rand van het dorp Yerseke. De bereikbaarheid van het object is goed te noemen. Op- en afritten van en naar de snelweg A58 en het intercity treinstation “Kruiningen-Yerseke” bevinden zich op circa 3 kilometer afstand.

Voorzieningen:
– alarm;
– klimaatbeheersing;
– databekabeling;
– pantry;
– systeemplafonds met inbouwverlichting.

Indeling:
Begane grond: entree (voorzijde), receptie, spreekkamer, open kantoorruimte met archiefruimte, kopieruimte, pantry, entree (achterzijde) met trapopgang, opslagruimtes, werkkast, toiletruimtes, spreekkamer, wachtruimte, directiekantoor en drie kantoorruimtes.
Verdieping: overloop, gang met toiletruimtes, twee kantoor-/spreekkamers, kantine met keuken, opslagruimte, spreekkamer, open kantoorruimte, serverruimte, archiefruimte en kantoorruimte. 

Het object is gelegen op een perceel van 3.162 m² en beschikt over in totaal circa 36 eigen parkeerplaatsen.

OVERDRACHT


 

Huur-/koopprijs

Status

Aanvaarding

Op aanvraag

Beschikbaar

In overleg

OPPERVLAKTEN


Begane grond

Verdieping

520 m²

390 

 

BOUW


 

Hoofdfunctie

Bouwvorm

Bouwjaar

Kantoorruimte

Bestaande bouw

1995

Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Rijk taxateurs | adviseurs | rentmeesters B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk wordt vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

ZUIDLANGEWEG 8, KATS

Zuidlangeweg 8, Kats

Dit unieke landhuis aan de rand van het Zeeuwse dorpje Kats, aan de voet van de Zeelandbrug, ligt op een perceel eigen grond van ruim 1 ha. Tevens bestaat de mogelijkheid tot het bijkopen van een perceel weiland van circa 1,3 ha. De aanwezigheid van weiland, een rijbak en stallen maken dit object tot een eldorado voor paardenliefhebbers. Volledig omgeven door groen, zijn rust en privacy gegarandeerd. Door de nabije ligging van de N256 staat u echter ook binnen 20 minuten in steden als Goes en Zierikzee, beide met een uitgebreid voorzieningenniveau.

Bent u natuur- of waterliefhebber? Dan kunt u uw hart ophalen in onder meer het nabijgelegen Nationaal Park Oosterschelde.

Kortom, een unieke kans om wonen, hobby en desgewenst werken te combineren!

Naast het landhuis bevinden zich op het perceel een loods van ca. 20 x 35 m, een paardenstal van ca. 23 x 6,5 m en een hondenkennel. Grenzend aan de stal bevindt zich een volledig gedraineerde paardenbak van 20 x 40 m. De loods, die voorzien is van isolerende wandpanelen en een asfaltvloer, beschikt over krachtstroom en aansluitingen voor gas en water. De luxueus uitgevoerde paardenstal heeft 4 boxen, een overdekte ruimte voor bijvoorbeeld hooiopslag en een apart gedeelte met een zadelkamer, een keukenblok en ruimte om een rijtuig te stallen.

De loods biedt vele mogelijkheden en is bijvoorbeeld in te richten als een binnenmanege/-bak.

In 1996 is de bestaande woning uitgebreid met een oppervlakte van ca. 175 m² en in 2010 is het oorspronkelijke deel vrijwel geheel herbouwd. Hierdoor is een schitterend landhuis ontstaan met een woonoppervlakte van ruim 300 m². De muren, vloeren en het dak zijn zeer goed geïsoleerd en alle ramen zijn voorzien van isolatieglas (energielabel B).

Op de begane grond is een compleet levensloopbestendig woonprogramma gerealiseerd, bestaande uit:
– ruime entreehal met toilet en trap naar de bovenverdieping;
– grote L-vormige woonkamer (ca. 60 m²) met open haard;
– grote woonkeuken met serre;
– kantoor-/hobbykamer;
– fitnessruimte met sauna en stoom-/douchecabine;
– badkamer met 2 wastafelmeubels, hoekkast, ligbad en aparte doucheruimte met o.a een waterval;
– grote master bedroom (ca. 30 m²) met inbouwkast;
– ruime centrale hal met kelderingang en een toilet met douche-wc;
– kelder van 6 x 2,5 m en 2,3 m hoog, essenhouten trap en vloer van plavuizen in mediterrane kleuren;
– bijkeuken met keukenblok, meterkast en kastenwand waarin o.a. de cv-installatie is weggewerkt.

Op de bovenverdieping, bereikbaar via de trap in de entreehal, bevinden zich:
– een ruime overloop met een 3e toilet en een bergkast;
– 2 grote slaapkamers (elk ca. 25 m²);
– badkamer met ligbad, douchecabine en een wastafelmeubel met 2 wastafels;
– vliering.

Kenmerkend voor dit bijzondere object zijn onder meer de degelijke uitvoeringen, de praktische indelingen en de verfijnde gedetailleerde afwerkingen. In het oog springen o.a. de natuurstenen vloeren met vloerverwarming, de eikenhouten parketvloer in de woonkamer, de stuclijsten langs de plafonds en de fraaie wandafwerking met Stuc Venetiën in vrijwel het gehele huis. Voorts de luxe afwerking van de kastenwand in de master bedroom en de schuifwand in de bijkeuken.

De keuken is voorzien van Gaggenau inbouwapparatuur en een geïntegreerde Liebherr koelkast met Biofresh gedeelte. De bijkeuken beschikt in het keukenblok over een Liebherr vrieskast. De badkamer op de begane grond is ingericht met kersenhouten meubelen, marmeren bladen en Dornbracht kranen. Deze kranen zijn ook terug te vinden in de keuken en bijkeuken. De badkamer op de verdieping heeft een marmeren vloer met vloerverwarming en marmeren wandtegels. Het overgrote deel van het huis heeft ventilatie met mechanische afvoer en warmwatertoevoer via een ringleiding.

Door de vele raampartijen heeft u vanuit de woning een prachtig zicht op de, rondom gelegen, zeer goed onderhouden tuin voorzien van veel groen, diverse terrassen en een vijver. Het erf is omzoomd door een fraaie groenstrook en biedt mede daardoor veel privacy. Aan de oostkant van het perceel ligt een gedraineerde paardenwei van circa 1,3 ha. welke optioneel kan worden bijgekocht.

Al met al een unieke kans om landelijk te wonen op uitzonderlijk niveau. U woont rustig, vlakbij het water en toch met de voorzieningen op korte afstand. Deze beschrijving is te beknopt om dit buitengewone object goed aan u te presenteren. U moet het vooral met eigen ogen zien, of beter: beleven! Serieuze gegadigden nodigen wij graag uit contact met ons op te nemen voor meer informatie of een bezoek ter plaatse.

OVERDRACHT


 

Vraagprijs

Status

Aanvaarding

 

€ 960.000,– k.k.

Beschikbaar

In overleg

OPPERVLAKTEN EN INHOUD


Gebruikersoppervlakten

–          Wonen (= woonoppervlakte)

–          Overige inpandige ruimte

–          Externe bergruimte

Perceeloppervlakte

Inhoud

 

316 m²

15 m²

807 m²

11.100 m²

1.136 m³

ENERGIE


Isolatie

 

Verwarming

Warm water

C.V.-ketel

Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geïsoleerd

Cv-ketel en gedeeltelijk vloerverwarming

Cv-ketel en gasboiler

Nefit (gas gestookt uit 1998, Eigendom)

BUITENRUIMTE


Ligging

Tuin

Aan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen

Tuin rondom

BOUW


 

Soort woonhuis

Bouwvorm

Bouwjaar

Soort dak

Landhuis, vrijstaande woning

Bestaande bouw

Voor 1906

Samengesteld dak

INDELING


Aantal kamers

Aantal badkamers

Badkamervoorzieningen

Aantal woonlagen

Voorzieningen

6 kamers (3 slaapkamers)

2 badkamers

Sauna, stoomcabine, 2 ligbaden en 2 douches

2 woonlagen, een zolder en een kelder

Stoomcabine en sauna

KADASTRALE GEGEVENS


Kortgene, O, 413
–          Oppervlakte
–          Eigendomssituatie

Kortgene, O, 441
–          Oppervlakte
–          Eigendomssituatie

6.500 m²
Volle eigendom

4.600 m²
Volle eigendom

GARAGE EN BERGRUIMTE


Schuur/berging

Soort garage

Vrijstaande houten berging

Parkeerplaats

 

DOELSTRAAT 4, KRABBENDIJKE

Te koop: multifunctionele bedrijfsruimte van ± 300 m² gelegen op een perceel van 585 m² aan de Doelstraat 4 te Krabbendijke

 

Het betreft een tweetal loodsen met de volgende (indicatieve) oppervlaktes:
– Loods 1 ± 121 m²
– Loods 2 ± 143 m²
– Kantoorruimte ± 38 m²
Totaal: ± 302 m²

– Verharding ± 250 m²

Het dak van loods 1 is afgedekt met asbesthoudende golfplaten (circa 145 m²).

De bestemming is “Bedrijf” met functieaanduidingen “bedrijf tot en met categorie B1” en “opslag”.

Voor verdere vragen en/of het inplannen van een bezichtiging kunt u altijd contact opnemen.

OVERDRACHT


 

Vraagprijs

Status

Aanvaarding

Op aanvraag

Beschikbaar

Per direct beschikbaar

OPPERVLAKTEN


Oppervlakte

340 m²

 

BOUW


 

Hoofdfunctie

Bouwvorm

Bouwjaar

Bedrijfsruimte

Bestaande bouw

1935

Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Rijk taxateurs | adviseurs | rentmeesters B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk wordt vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

WULK 2B, YERSEKE

Te koop of te huur: Binnendijks aquacultuurterrein te Yerseke

– Binnendijks aquacultuur(proef)terrein.
– Oppervlakte aquaterrein: circa 1.00.00 ha.
– Aangesloten op de vers zoutwaterleiding en ingericht met bassins, filter- en pompinstallaties.
– Direct grenzend aan hét aquabusiness bedrijventerrein Olzendepolder te Yerseke.
– Circa 140 m² kantoorruimte. 

OVERDRACHT


 

Vraagprijs

Status

Aanvaarding

Prijs op aanvraag

Beschikbaar

In overleg

LOSSE GROND


Type land

Grasland

KADASTRALE GEGEVENS


Reimerswaal, H, 326

1 ha 0 a 0 ca (deelperceel)

RAVENSTEIN 12, KRUININGEN

Ravenstein 12, Kruiningen

EXCLUSIEF en zeer hoogwaardig afgewerkt -zuidgericht- design-penthouse met een woonoppervlakte van 173 m². Het adembenemende uitzicht over de Westerschelde met wisselende wolkenluchten en zeeschepen die de haven van Antwerpen aandoen, zorgen voor een fenomenaal schouwspel op ieder moment van de dag.

Via de gezamenlijke, beveiligde entree neemt u de lift naar de bovenste verdieping (3e woonlaag).

De centrale hal geeft toegang tot alle vertrekken, waaronder de royale living en leefkeuken, beiden met prachtig uitzicht over de Westerschelde.
De hoogwaardig afgewerkte keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur van het merk Gaggenau; waaronder verschillende (stoom)ovens, een koffiemachine, wijnklimaatkast etc.

Het penthouse beschikt over twee ruime slaapkamers, waarvan één met badkamer ensuite.
De tweede badkamer is voorzien van een regendouche, ligbad, toilet en een wastafelmeubel met dubbele wastafel. Beide slaapkamers beschikken over een eigen ruime garderobe, voorzien van vaste kastenwanden.

Het zuidgeoriënteerde terras (57 m²), over de gehele breedte van het penthouse, is zowel vanuit de living, keuken als de twee slaapkamers toegankelijk.

Kenmerkend voor dit bijzondere object zijn onder meer de praktische indeling, de luxe afwerking en de hoogstaande kwaliteit. Het gehele penthouse is voorzien van een doorlopende marmeren vloer met vloerverwarming, fraai afgewerkte wanden, plafonds met inbouwspots en in alle ruimtes plafondhoge inbouwkasten.

Verder is het penthouse voorzien van een wasruimte met aansluitingen voor een wasmachine en droger.

In de parkeergarage in de onderbouw beschikt u over twee eigen parkeerplaatsen en een berging.

Omgeving
Het penthouse is onderdeel van woningbouwplan ‘Veerhaven’ in Kruiningen.

Kruiningen is centraal gelegen in de provincie Zeeland tussen de Ooster- en Westerschelde. Binnen een half uur staat u in plaatsen als Antwerpen en Breda, maar ook Goes en Middelburg. Bent u werkzaam in de randstad? Door de nabijheid van snelweg A58 en het treinstation Kruiningen-Yerseke, is heen en weer reizen een prima optie. In het weekend geniet u van rust en ruimte in het prachtige, op loopafstand gelegen natuurgebied “Den Inkel” of u pakt de auto en staat binnen een half uur op de mooiste stranden van Zeeland.
Kruiningen beschikt over een groot aantal faciliteiten, waaronder winkels, scholen, sportvoorzieningen en horecagelegenheden. En wat te denken van het met drie sterren bekroonde restaurant Inter Scaldes?!

Kortom, een heerlijke plek om thuis te komen!

OVERDRACHT


 

Vraagprijs

Status

Aanvaarding

Eigendomssituatie

Bijdrage VvE

Prijs op aanvraag

Beschikbaar

In overleg

Volle eigendom

€ 256 per maand

OPPERVLAKTEN EN INHOUD


Gebruikersoppervlakten

–          Wonen (= woonoppervlakte)

–          Gebouwgebonden buitenruimte

Inhoud

 

173 m²

57 m²

526 m³

ENERGIE


Energielabel

Isolatie

 

Verwarming

Warm water

CV-ketel

A (voorlopig)

Volledig geïsoleerd, dubbel glas

Cv-ketel, vloerverwarming

Cv-ketel

Combiketel, eigendom

BERGRUIMTE


Schuur/berging

Inpandig

BOUW


 

Soort woonhuis

Bouwvorm

Bouwjaar

Penthouse

Bestaande bouw

2011

INDELING


Aantal kamers

Aantal badkamers

Badkamervoorzieningen

Aantal woonlagen

4 kamers (2 slaapkamers)

2 badkamers

2 ligbaden, 2 douches, 2 dubbele wastafels en toilet

1 woonlaag

KADASTRALE GEGEVENS


Kruiningen, O, 1682, index A25, A47, A80 en A81
 
–          Eigendomssituatie

 

 

Volle eigendom

 

BUITENRUIMTE


Ligging

Tuin

Aan water, open ligging, zeezicht

Zonneterras

GARAGE


Soort garage

Capacity

Souterrain

2 auto’s